Logistieke magazijnen die snel ingezet kunnen worden

Loogistieke magazijnen die snel ingezet kunnen worden

Vervoerders of logistieke bedrijven kunnen bij hun activiteiten nood hebben aan extra opslagruimte om producten en koopwaar op te slaan. Spaciotempo biedt demonteerbare logistieke magazijnen te huur en te koop aan, zodat u snel professionele ruimtes te uwer beschikking heeft. Zo heeft u op korte termijn een geschikte opslagruimte die op uw site geplaatst wordt.

Logistieke bedrijven kunnen om verschillende redenen kiezen voor demonteerbare opslagruimtes. Het kan gaan om een tijdelijke toename in activiteiten door een nieuw handelscontract, een vertraging in onttrekkingen van voorraden zodat u een groter volume aan koopwaar op uw site heeft, of een schadegeval of werken waardoor een bepaalde oppervlakte niet geschikt is voor opslag.

Een logistiek magazijn op maat voor uw activiteiten

Terwijl functionele ruimtes in de buurt van het bedrijfsterrein vinden vaak onmogelijk blijkt, helpt Spaciotempo u voort door ter plaatse een demonteerbaar logistiek magazijn te bouwen. Spaciotempo helpt u bij alle stappen in uw bouwproject, of u nu op zoek bent naar een hoog gebouw met opslag op rekken, grote afmetingen om de bruikbare volumes op een veilige manier te kunnen benutten, een ruimte met een bepaalde temperatuur of een zone voor etikettering en controle van koopwaar.

Ongeëvenaard snelle plaastsing

Wanneer u een demonteerbaar logistiek magazijn huurt, beschikt u heel snel over een opslagruimte ter plaatse, een echt voordeel in vergelijking met andere oplossingen. De installatie wordt binnen enkele weken direct op het wegdek uitgevoerd, meestal zonder voorbereidende werkzaamheden. Gemiddeld wordt er 500 m² per week (en zelfs tot 1000 m² per week) geplaatst, afhankelijk van de gekozen uitrusting. U heef dan op uw eigen site extra ruimte voor koopwaar en waarin uw teams kunnen werken zonder veel aanpassingen aan uw processen.

Begeleiding van A tot Z

Spaciotempo zorgt voor alle stappen van uw project zodat het logistieke magazijn perfect aan de behoeften van uw bedrijf beantwoordt. Wij stellen samen met u het lastenboek op, ontwerpen en berekenen het gebinte en maken en bouwen de structuur.

Door de snelle respons van de teams van het interne studiebureau van Spaciotempo, wordt uw industriële opslagruimte na slechts 5 tot 6 weken op uw site gebouwd: een flexibele en gebruiksklare oplossing!

Heeft u een project of wil u meer weten over onze oplossingen ?

Logistieke magazijnen: te huur of te koop, aan u de keuze

Spaciotempo biedt haar klanten de mogelijkheid om hun logistieke magazijnen te huren of te kopen. Voor tijdelijke behoeften kan u uw opslagruimte voor enkele maanden of jaren huren. Wij hebben een hernieuwbaar huuraanbod om een periode met toename in activiteiten of een voorval in uw ruimtes te overbruggen.

Het is uiteraard ook mogelijk om uw opslagruimte van Spaciotempo te kopen om uw opslagcapaciteit blijvend te vergroten. U heeft tien jaar garantie wanneer u een structuur koopt.

De teams van Spaciotempo staat telefonisch of via het contactformulier te uwer beschikking wanneer u meer informatie wenst of een bestek wil aanvragen. Ze nemen snel met u contact op om uw bouwproject van dichterbij te bekijken.

Een waaier aan producten voor de logistiek

Het assortiment van demonteerbare gebouwen van Neivalu beantwoordt perfect aan het lastenboek van een logistiek magazijn en bestaat uit een gebinte met twee hellingen in aluminium, met afmetingen in overeenstemming met de normen van de Eurocodes, en een dak in polyestermembraan met coating in pvc. De zijkanten kunnen open zijn of bekleed worden.

Deze structuur bestaat in verschillende configuraties: 

  • Vrije overspanning tot 50 m zonder tussenkolom 
  • Zijhoogte tot 12 m 
  • Mogelijkheid om twee of meerdere gebouwen aan elkaar vast te maken
  • Mogelijkheid om een bestaand gebouw uit te breiden 
  • Grote keuze aan uitrusting (industriële toegang, buitenschrijnwerk, rookafvoer, thermische en akoestische isolatie, vochtbeheersing, enz.)

CONTACT AND QUOTE REQUEST