Opslagtenten voor bedrijven

Tenten voor opslag bouwen: waarom en voor wie? Waarom een beroep doen op een professional om een opslagtent te huren?

Een opslagtent (of industriële tent) is een structuur voor bedrijven, kmo’s of grote groepen die tijdelijk of permanent willen uitbreiden. Door de standaardisering van het proces kan er snel een stevige industriële tent, aangepast aan de behoeften van professionals, geplaatst worden.

Een gehuurde opslagtent rust op een aluminium structuur van goede kwaliteit zodat ze gemakkelijk gemonteerd en gedemonteerd kan worden. Ontdek ons assortiment demonteerbare tenten, die te huur en te koop aangeboden worden.

Opslagtenten voor snelle montage

Hoe wordt een opslagtent geplaatst?

De door Spaciotempo gebruikte bouwmethode zorgt ervoor dat er geen zware funderingen nodig zijn, zoals dat het geval is voor een klassiek industrieel gebouw. De tent wordt verankerd met stalen draden of ankers, zodat de opbouw sneller verloopt.

Het huren van een industriële opslagtent is dus een ideale oplossing om uw opslagruimte snel en efficiënt te vergroten en er uw voorraden koopwaar of materialen in te plaatsen. Indien verankering niet mogelijk is, wordt er gebruik gemaakt van een afspansysteem met betongewichten.

Een oplossing voor heel wat verschillende bedrijven 

Uw opslagtent kan dienen als demonteerbare hangar voor tijdelijke opslag voor heel wat uiteenlopende sectoren zoals: 

  • gieterij; 
  • levensmiddelen;
  • automobielindustrie;
  • luchtvaart;
  • kunststofindustrie;
  • farmaceutische industrie…

Wij bieden u met onze opslagtenten om te huren een optie voor een moduleerbare en efficiënte opslag van goederen aan in afmetingen naar keuze. Met deze bouwmethode kunnen industriële bedrijven hun opslag-, productie-, en onderhoudsruimtes of hun logistieke platformen aanpassen aan de fluctuaties in hun activiteiten.

De huur van een demonteerbare opslagtent biedt dus heel wat voordelen en kan aan uw behoeften aangepast worden, zelfs de meest specifieke.

Een opslagtent nodig?

Huur van opslagtenten: veilig voor mensen en goederen

Spaciotempo biedt, met de hulp van ons geïntegreerde studiebureau, gebruiksklare industriële opslagtenten te huur aan die aangepast zijn aan uw behoeften op het vlak van oppervlakte, volume en stevigheid.

Spaciotempo biedt, in functie van de uitdagingen van uw project, twee soorten industriële tenten te huur en te koop aan:

  • De industriële gebouwen van Neivalu worden gebouwd volgens de normen van de Eurocodes, die rekening houden met de klimaatomstandigheden van de site waar ze geplaatst worden. Wanneer u een industriële opslagtent van Spaciotempo huurt, beschikt u over een moduleerbaar en tijdelijk gebouw om uw levensmiddelen op te slaan. Voor industriële bedrijven is het een extra opslagruimte die voordeliger uitkomt wat de kosten betreft in vergelijking met een traditioneel industrieel gebouw.
  • Opslagtenten van het type Easycover zijn ontworpen volgens de Franse normen “Chapiteaux Tentes Structures (CTS) / EN13782,” die bepalen dat het gebruik stopgezet moet worden bij sterke wind (hoger dan 100km/uur) en bij een bepaalde laag sneeuw op het dak.

Alle tijdelijke structuren die we te huur aanbieden, zijn ontworpen met uw veiligheid in het achterhoofd. Ons assortiment producten komt tegemoet aan de opslag- en afhandelingsbehoeften en beantwoordt aan de normen.

Onze opslagtenten voldoen aan de van kracht zijnde normen, zodat u uw opslagstructuur het hele jaar door kan gebruiken.

Onze opslagtenten: een snelle en flexibele oplossing

Met de opslagtenten van Spaciotempo heeft u snel extra ruimte ter beschikking op uw site, zodat u uw voorraden koopwaren of grondstoffen kan beschermen. De opslagplaats wordt door onze teams ontworpen en gebouwd volgens uw behoeften.

U kan zo snel een piek in uw activiteiten opvangen of werken uitvoeren op uw site zonder gebruik te moeten maken van een externe oplossing. Wij stellen onze ervaring te uwer beschikking van uw nieuwe opslagoppervlakte.

Omdat de opslagtenten gedemonteerd kunnen worden, kan u ze aanpassen aan de schommelingen in uw voorraden. U kan uw opslagtent namelijk verplaatsen in functie van de uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt. Aangezien er vele verschillende inrichtingen mogelijk zijn, is deze modulaire opslagplaats perfect toegespitst op de behoeften van industriële bedrijven.

Industriële tenten te huur en te koop

Wanneer u een industriële tent van Spaciotempo koopt of huurt, kan u de kosten afstemmen op de schommelingen in uw activiteiten en budget.

U kan een opslagtent huren voor een periode van 3 tot 60 maanden. Op deze manier kan u uw kasstroom en dus ook uw vermogen om te investeren behouden. Uw winst- en verliesrekening wordt geoptimaliseerd. Tijdens de huurperiode kan u op gelijk welk moment uw opslagtent verplaatsen.

Of u nu een kleine of grote opslagtent heeft, het belangrijkste is om een snel alternatief te vinden voor een klassieke constructie. Met deze nieuwe opslagcapaciteit om aan tijdelijke behoeften te voldoen of voor de lange termijn heeft u heel wat mogelijkheden.

begeleiding tijdens alle stappen van uw project

Het team van Spaciotempo staat u bij in alle stappen in uw contract. Een marktbeheerder helpt u om uw bouwproject voor een of meerdere opslagplaatsen concreet vorm te geven. Hoeveel kost een opslagtent? Hoe wordt een opslagtent geplaatst? Hij beantwoordt al uw vragen snel en nauwkeurig.

Spaciotempo ontwerpt, maakt en bouwt al meer dan 40 jaar lang demonteerbare gebouwen. Neem gerust met ons contact op per telefoon of door hier te klikken als u meer informatie wenst over onze oplossingen (montage, demontage, bestek aanvragen...).

 

 

CONTACT AND QUOTE REQUEST